Usluge

Sigurnosna kopija podataka

Vaši podaci su važni. Naša sigurnosna rješenja osiguravaju redovite sigurnosne kopije i brz oporavak u slučaju nezgode, čuvajući vaše podatke sigurnima i dostupnima u svakom trenutku.

Održavanje računala i poslužitelja

Zadržite svoje IT sustave u vrhunskom stanju s našim održavanjem. Redovito nadziremo, ažuriramo i optimiziramo vaše računalne i serverske sustave kako biste imali miran san i neometan rad.

Povezivanje ureda

VPN (Virtual Private Network) povezivanje ureda osigurava sigurnu komunikaciju između različitih lokacija putem enkripcije podataka, štiteći osjetljive informacije od neovlaštenog pristupa.

Mail i Web hosting

Mail i web hosting su ključne usluge za organizacije i pojedince koji žele prisutnost na internetu, komunikaciju putem e-pošte i upravljanje svojim online sadržajem. Pružanje pouzdane, sigurne i prilagođene usluge hostinga ključno je za uspjeh na webu.

Dodatne usluge

Antivirus, Antimalware i Antispam zaštita

Ova usluga pruža sveobuhvatnu sigurnosnu zaštitu vaše mreže, sustava i podataka od različitih prijetnji na internetu, uključujući viruse, malware, adware, spyware i druge zlonamjerne programe.

Microsoft Exchange i
Office 365

Microsoft Exchange i Office 365 pružaju napredne mogućnosti korporativne e-pošte, uključujući prilagođene domene, veće poštanske sandučiće i integraciju s ostalim alatima za suradnju.

Monitoring

Automatsko generiranje upozorenja i obavijesti o kritičnim događajima kako bi se omogućila brza reakcija i minimizirala potencijalna šteta.

Dizajn i izrada logotipa

Izrada logotipa, vizuala i web stranica koje vas ističu iz mase. Naš kreativni tim osigurava da vaša online prisutnost bude atraktivna, funkcionalna i prepoznatljiva.

Izrada web stranica

Kreativno planiranje i oblikovanje izgleda i osjećaja web stranice kako bi se postigla optimalna korisnička interakcija i estetika.

Zaštita uredske mreže, IPS/IDS/DPI zaštita

Ovi alati zajedno čine snažan sustav zaštite mreže. Oni otkrivaju, blokiraju i upozoravaju na prijetnje kako bi osigurali integritet, povjerljivost i dostupnost mrežnih resursa.

Kibernetička zaštita

Snažne zaštite za vaše poslovne podatke. Naša antivirusna, antimalware i antispam rješenja štite vaše IT okruženje od svih prijetnji na internetu.

Projektiranje i izgradnja mrežne infrastrukture

Projektiranje i izgradnja mrežne infrastrukture zahtijeva pažljivo planiranje, stručno znanje i iskustvo kako bi se osigurala uspješna implementacija koja zadovoljava potrebe i ciljeve organizacije.

Zadovoljnih klijenata
0 +
Uspješnih projekata
0
Suradnika
0 +
Scroll to Top